tiistai 4. marraskuuta 2014

#Kenu14

Viikko sitten perjantaina mä hyppäsin bussiin Helsingissä. Edessä oli kahdeksantunnin bussi matka Ouluun Keskustanuorten liittokokoukseen. Ouluun saapuessa siellä oli pieni lumimyräkkä ja koko paikka oli ihan valkoisena.
 photo kuva-2.jpg
Illalla ei vielä ollut mitään tapahtumaa paitsi info ja liittohallitus ehdokkaiden paneeli, mutta lauantaina heti aamusta polkastiin kokous sitten käyntiin. Kokoussalissa oli seinillä yhteensä kahdeksan screenia. Neljä somea varten, kaksi mainoksiin, yksi asiakirjoja ja yksi puheenvuoro listaa varten.
 photo kuva2.jpg
Lauantai-iltana oli sit kaupungin vastaanotto kaupungin talolla, mistä jatkettiin matkaa paikalliseen Amarilloon jatkoille, mutta jostain syystä sieltä ei tullu otettua yhtään kuvaa. Sunnuntai aamuna polkastiin kokous taas käyntiin. Edessä oli jännittävät liittohallitus vaalit, joiden tulos oli ainakin omasta mielestä todella hyvä. Kisa oli todella tiukka ja moni hyvä ehdokas jäi hallituksen ulkopuolelle.  photo kuva6p.jpg Ja sitten niitä alotteita!  photo kuva4-9.jpg Keskustelua käytiin paljon Saimaan norpista, nuuskasta ja parsinavetoista, minkä takia jouduttiin äänestämään jonkin verran. Lopputulos oli kuitenkin mun mielestä todella hyvä.  photo kuva5-16.jpg  photo kuva3-2.jpg Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli todella kiva ja onnistunu (ja pitkä!) Päästiin kotiin vasta kolmelta yöllä sunnuntai-maanantai välisenä yönä, mutta ei se haittaa. Aina välillä on kiva reissalla vähän pidemmällekki, varsinkin ku matkan syynä on joku näinki kiinostava tapahtuma.

Ei kommentteja: